Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Aannemer Maassluis

✓ Op maat gemaakt
✓ Zowel voor binnen- als buitenleven
✓ Standaard vijf jaar garantie

Als u op zoek bent naar een aannemer in regio Maassluis, hoeft u niet langer verder te zoeken. Bij Kroon Rotterdam zorgen we voor een aannemer die bij u de rolluiken, zonneschermen of screens plaatst. De zonneschermen worden – indien gewenst – op maat gemaakt. De aannemer meet dan alles op en komt het zelf plaatsen, zodat u verzekerd bent van een passend zonnescherm.

Bent u opzoek naar een aannemer in regio Maassluis?

Maak een afspraak met onze aannemer in regio Maassluis

Zoekt u een aannemer in regio Maassluis die uw rolluiken komt installeren? Dan komt u bij de Kroon kozijn dealer terecht. Bij zonwering denkt u bijvoorbeeld aan rolluiken, zonneschermen en terrasoverkappingen. Het is bij ons bedrijf ook mogelijk om aluminium kozijnen te laten plaatsen. Goede kozijnen met dik glas zorgen voor beter isolatie in huis. Het is bij ons ook mogelijk om deuren te laten plaatsen voor zowel de voor- als achterzijde van uw huis . Plan een afspraak in met de aannemer om te kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Kroon Rotterdam

Neem contact op met ons bedrijf

Heeft u vragen voor onze aannemer in Rotterdam, nabij Maassluis? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 2345 103 of stuur een e-mail naar info@kroonrotterdam.nl. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Kom dan vooral langs in onze showroom. Hier maakt u meteen een afspraak met een aannemer of bewondert u onze collectie.

Contactformulier