Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Aluminium kozijnen Rotterdam

✓ Op maat gemaakt
✓ Zowel voor binnen- als buitenleven
✓ Standaard vijf jaar garantie

Bent u op zoek naar aluminium kozijnen en bent u woonachtig in regio Rotterdam en Schiedam? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Kroon Rotterdam helpt u graag verder. Bij ons in Rotterdam, nabij Schiedam, koopt u aluminium kozijnen van de hoogste kwaliteit. De kozijnen worden door onze medewerkers ingemeten en geplaatst.

Bent u opzoek naar een aannemer in regio Maassluis?

Aluminium kozijnen van ons bedrijf uit Rotterdam, Schiedam

Aluminium kozijnen van de beste kwaliteit vindt u bij de Kroon kozijn dealer, tussen Rotterdam en Schiedam gevestigd. De aluminium kozijnen vanuit ons bedrijf in Rotterdam, Schiedam zijn van topkwaliteit en werken perfect in combinatie met onze andere producten. Wilt u bijvoorbeeld meer zonwering in uw huis? Denk dan bijvoorbeeld aan screens voor over de ramen. Als u het helemaal donker wilt maken, raden wij rolluiken aan. Als u deze dichtdoet, is de kamer volledig donker. Ons bedrijf kan ook deuren bij u komen plaatsen, zodat alles in dezelfde stijl is en de kleuren perfect bij elkaar passen. Al onze producten worden aangemeten en geplaatst door onze aannemer, zodat u altijd zeker weet dat alles goed past en alles goed geplaatst wordt.

Kroon Rotterdam

Bezoek de showroom

Wilt u de showroom in Rotterdam, nabij Schiedam, bezoeken om onze aluminium kozijnen in het echt te bekijken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 2345 103 of stuur ons een e-mail via info@kroonrotterdam.nl. Maak dan meteen een afspraak met een van onze medewerkers om uw kozijnen in te laten meten. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Wij vertellen u hier graag meer over!

Contactformulier