Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Garagedeuren van topkwaliteit

Kroon Rotterdam garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en uiterst comfortabel in de bediening.  Zo kunt u een veilige en goed geïsoleerde garage creëren. Niet onbelangrijk: u bespaart met een garagedeur ook energie! Zo bent u goed voorbereid deze winter!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Praktische eigenschappen

De garagedeuren zijn verkrijgbaar in twee typen: met een trekveer links en rechts of met twee torsieveren voor of achter. Alle panelen zijn voorzien van een sterke polyester coating die weer- en drukbestendig is. Daarnaast zijn de garagedeuren aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM. Uw garagedeur is hierdoor altijd dicht. De garagedeuren zijn uitvoerbaar met zowel hand- als elektrische bediening.

Speciaal op maat

De garagedeuren zijn te verkrijgen in negen verschillende uitvoeringen. Ieder paneel heeft een eigen profilering, sfeer en uitstraling. Een garagedeur wordt voor u op maat gemaakt, zo past uw garagedeur precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast 2 jaar volledige fabrieksgarantie en maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op de panelen!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Veiligheid voor alles

Garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerknelbeveiliging en de wettelijke veerbreukbeveiliging. De vingerknelbeveiliging voorkomt dat uw vingers of de vingers van uw kinderen beklemd raken. De veerbreukbeveiliging voorkomt het naar beneden vallen van de panelen in het geval van een gebroken veer. Een elektrische garagedeur is daarnaast voorzien van optilbeveiliging en obstakeldetectie. De optildetectie zorgt ervoor dat de garagedeur blokkeert bij ongewenst bezoek, de obstakeldetectie zorgt ervoor dat de garagedeur bij geringe tegendruk van uw kind of auto direct weer opent. Zo kunt u in alle rust genieten van uw garagedeur!

Uitbreidingsopties

Wilt u uw garagedeur van nog meer gemak voorzien? Kies dan voor een venster in helder, gegratineerd of mat glas. Daarnaast kunt u kiezen voor een extra luxe afwerking van uw garagedeur. Voor alle uitbreidingsmogelijkheden geven wij u graag meer advies in onze showroom.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Variatie in panelen

De panelen zijn beschikbaar in een strak glad paneel of een paneel waarin een profiel is verwerkt. De garagedeuren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Bovendien kunt u bij een van de panelen ook nog kiezen voor een hout-look door middel van renolit folie. Voor alle mogelijkheden in kleur en uitvoering adviseren wij u graag in onze showroom.

Prijzen garagedeuren

De prijs van uw nieuwe garagedeur is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam