Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Plisségordijnen

Een plisségordijn is een geschikte oplossing voor ieder type raam en is daardoor een zeer populaire vorm van raamdecoratie. De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Zo kunt u in alle vrijheid de lichtinval bepalen.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Praktische eigenschappen

Het compacte ophangsysteem van de plissé is geschikt voor ieder type raam. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plissé. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u tevens geheel laten zakken (top-down).

Stofkleuren

Elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins, een plisségordijn is geheel samen te stellen naar uw eigen voorkeuren. Zo geniet u altijd van gepersonaliseerde raamdecoratie!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Speciaal op maat

Een plisségordijn kan weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand en is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Uw plissé wordt voor u op maat gemaakt. Laat u vakkundig adviseren door de Kroon Rotterdam showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Veiligheid voor alles

Kindveiligheid is topprioriteit voor Kroon Rotterdam. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Smartfit plisségordijnen

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor Kroon Rotterdam raamdecoratie producten. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw plisségordijnen krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is tevens een zeer kindveilige oplossing!

Prijzen plisségordijnen

De prijs van uw nieuwe plisségordijnen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam