Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Uitgebreide collectie

Kroon Rotterdam biedt een uitgebreide collectie screens: standaard screens, Ritzscreens en een verduisterend screen. Een standaard screen is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. De Ritzscreens zijn van topkwaliteit en extra windvast, het verduisterende screen wordt aan de binnenzijde van het raam bevestigd voor een optimale lichtinval.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Alleen maar voordelen

Screens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De stabiele techniek maakt de Kroon Rotterdam screens extra windvast. De vlakke montage zorgt voor een gevoel van privacy en neemt weinig ruimte in. Kortom: effectieve zonwering met verrassend veel voordelen!

Speciaal maatwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, de Kroon Rotterdam showroom kan u hierover adviseren. De screens worden speciaal op maat gemaakt. U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw Kroon Rotterdam screen!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Vitro Colors

De Vitro Colors, één van de eigen collecties screendoeken van Kroon Rotterdam. De Vitro Colors bieden talloze mogelijkheden voor uw screen: een grijs- of bruintint of een uitgesproken kleur. De eigenschappen van de stof zijn bij uw keuze niet onbelangrijk, deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn van topkwaliteit en hebben een brandvertragende werking.

Metro Colors

De collectie Metro Colors bevat 17 moderne en stijlvolle kleuren die helemaal voldoen aan de laatste trends! Grijs en bruin zijn de accentkleuren, omdat deze tinten perfect in harmonie zijn met de populairste kozijn-, dak- en gevelkleuren.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Brede toepasbaarheid

Screens zijn multifunctioneel, zo is een screen niet alleen een functionele oplossing voor uw raam maar kunt u een screen ook prima toepassen in uw terrasoverkapping. Creëer privacy, maar zorg ook voor optimale zonwering tijdens warme dagen. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om uw screen uit te laten voeren in horrengaas voor extra insectenwering. Een passende oplossing voor iedere situatie!

Prijzen screens

De prijs van uw nieuwe screen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam