Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Uitgebreide collectie

Kroon Rotterdam biedt een uitgebreide en unieke collectie uitvalschermen van zes verschillende typen: de Napoli is geschikt voor grote breedtes, de Mallorca is compact, de Florence heeft een zeer lange levensduur, de Palma is zeer stevig, de Markisolette is luxe en zeer geschikt voor hoge ramen en de Calpe is uitgerust met drukveer armen.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Alle voordelen

Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt tegen uw raam geplaatst, daarom is het niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. U geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Een uitvalscherm is de ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor zonneschermen.

Speciaal op maat

Met een uitvalscherm zijn er verschillende mogelijkheden in breedte en uitval, de Kroon Rotterdam showroom kan u hierover adviseren. De uitvalschermen van Kroon Rotterdam worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw uitvalscherm precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw Kroon Rotterdam uitvalscherm! De uitstraling van uw uitvalscherm is net zo belangrijk. Bekijk hier de Urban Colors en de Metro Colors en maak uw keuze uit de 180 verschillende kleuren en dessins.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Extra mogelijkheden

De uitvalschermen van Kroon Rotterdam zijn zeer stevig, solide en windvast dankzij de stevige windvaste uitval-armen. Een stormvaste RVS-veer, een windvaste gasveer en balkonhoekarm kunnen als extra optie gekozen worden voor een nog stevigere constructie van uw uitvalscherm. De Kroon Rotterdam kan u vakkundig adviseren over alle uitbreidingsopties.

Prijzen uitvalschermen

De prijs van uw nieuwe uitvalscherm is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam