Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Unieke collectie

De collectie verandazonwering van Kroon Rotterdam bestaat uit verschillende typen: de brede Oslo, de veelzijdige Malmö, de baleinzonwering Tallinn en de plissé voor terrasoverkappingen. Verandazonwering zorgt voor aangename temperaturen in uw terrasoverkapping zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Verrassende voordelen

Met een veranda haalt u het comfort van binnen naar buiten! Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. Met een overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar.

Doekkleuren

De zonwerende doeken bieden optimale bescherming tegen warmte en schadelijke UV-straling dankzij de hoge kwaliteit. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw verandazonwering!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen verandazonwering

De prijs van uw nieuwe verandazonwering is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.