Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Brede collectie

De collectie glaswanden van Kroon Rotterdam zijn er in diverse variaties en bieden extra beschutting en zijn zeer praktisch in gebruik.

  • glazen schuifwanden: creëer een sfeervolle buitenkamer met deze glazen (afsluitbare) schuifwand voor buiten
  • Glasafdichting: met vaste beglazing tovert u een terrasoverkapping om tot een tuinkamer
  • Schuifpui: met ern schufpui van glas kunt u een terrasoverkapping sluiten en openen wanneer u wilt
Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Alle voordelen

Met een glaswand kunt u een sfeervolle tuinkamer creëren, maar ook uw terrasoverkapping op een comfortabele manier openen en sluiten. Een glaswand kan worden uitgerust met een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer in uw glaswand zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden, waardoor bij het openen en sluiten van de glaswand alle panelen automatische mee bewegen. Kortom: een glaswand heeft alleen maar voordelen!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen van uw glaswand, de Kroon Rotterdam showroom kan u hierover adviseren. De glaswand, schuifwand en schuifpui van Kroon Rotterdam worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw glaswand precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Kroon Rotterdam glaswand!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen glaswanden

De prijs van uw nieuwe glaswand, schuifwand of schuifpui is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.