Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Ruime collectie

Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd, vormen het verlengstuk van uw woning. Een mooi voorbeeld van buitenzonwering. Uw wooncomfort neemt allen maar toe, uw leven zal zich nog makkelijker verplaatsen naar het aangrenzende terras. Knikarmschermen zijn er in verschillenden types, elk met zijn eigen sprekende eigenschap! Kom naar je showroom en ervaar de verschillende types, met en zonder ledverlichting.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Zonnige voordelen

Geniet heerlijk thuis op uw terras, op ieder moment van de dag. Een knikarmscherm biedt schaduw wanneer u wilt. Het gevolg? Een aangenaam klimaat op uw terras.

De schemering valt in, het koelt langzaam af. Gelukkig blijft de zomerwarmte lang onder uw zonnescherm hangen. Aangenaam! Geniet nog langer van het buitenleven met onze optionele verlichting. Tegelijk kunt u ook extra sfeer scheppen op een zomeravond dankzij de in het zonnescherm geïntegreerde verlichting. En, hoe comfortabel is dat: u opent en sluit uw knikarmscherm eenvoudig vanuit uw stoel. Met uw smartphone of de afstandsbediening.

Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Onze zonnescherme voorzien wij alleen van de allerbeste zonweringsdoeken. Over oer-Hollandse kwaliteit gesproken… De doeken zijn gemaakt van ijzersterk geweven stof. Dat zorgt voor optimale bescherming tegen fel zonlicht. De doekcollectie is kleurvast en duurzaam. Uiteraard kunt u kiezen uit talloze kleuren of dessins. Kroon Rotterdam volgt daarin uiteraard de laatste trends. Kom gauw langs in onze nieuwe showroom.

Prijzen knikarmschermen

De prijs van uw nieuwe knikarmscherm is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam