Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Luxe oplossingen

De collectie Kroon Rotterdam lamellendaken bestaat uit twee typen: een lamellendak met kantelbare lamellen en een lamellendak met een openschuivende lamelconstructie. Beide lamellendaken hebben een luxe uitstraling en zorgen ervoor dat u de mate van zonlicht en schaduw, in uw tuin en op uw terras, zelf kunt bepalen. Het terras kan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat onbezorgd gebruikt worden.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Verschillende voordelen

Een lamellendak geeft u nog meer het gevoel dat u buiten bent. U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw en u bent beschermd tegen de zon. Doordat de lamellen te openen zijn geniet u van aangename temperaturen, met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen kunt u de perfecte lichtinval en mate van ventilatie realiseren.

Maatwerk

Uw Levanto en/of Rapallo lamellendak wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt zodat het precies past in uw persoonlijke situatie en bij uw persoonlijke wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, de Kroon Rotterdam showroom kan u adviseren over de mogelijkheden. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw lamellendak!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen lamellendaken

De prijs van uw nieuwe lamellendak is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.