Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Ruime collectie

Pergolazonwering is een type wat bij steeds meer mensen in de smaak valt! Door de subtiele staanders neemt de zonwering minder plek in beslag als onze robuustere terrasoverkappingen. Je overdekt het terras met het flexibele dak dat zich elektrisch in en uit rolt.

Profiteren van het heerlijke buitenleven doet u onder een luxe pergola-opstelling van Kroon Rotterdam. En met de optionele verlichting creëer je een buitengewone sfeer!

Het slanke en windvaste systeem is ideaal voor wie zijn terras wil overkappen met een wat subtieler systeem. En, door de staanders is de belasting op de muur ook minder dan bij bijvoorbeeld een knikarmscherm.

Wist u dat u verandazonwering ook stand-alone (met grote uitval!) kunt toepassen? Dat kan door gebruik te maken van palen aan de voorzijde. U sluit uw veranda af door middel van handige rotsscreens.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Verrassende voordelen

De warmte van de zon op je huid is heerlijk, maar te veel zonlicht kan schadelijk zijn. Je hoeft niet direct naar binnen te vluchten om een schaduwplek op te zoeken, maar kunt dan een fijne plek creëren onder een pergola. De keuze voor het doek (zie keuze in onze showroom) heeft effect op de hoeveelheid licht en warmte wat door het doek gefilterd wordt. Donkere kleuren houden het bijvoorbeeld koeler onder uw zonwering en houden meer zonlicht tegen.

Haal binnen naar buiten door het terras te betrekken bij uw woning. Door de zijkanten winddicht af te sluiten met screens (ook te bezichtigen in onze showroom), kunt u ook bij wat minder mooi, droog weer, wel buiten vertoeven.

Langer genieten!

Ook ’s avonds heb je profijt van een pergola. Het doek houdt de warmte vast waardoor je langer buiten kunt zitten. Een echt buitengewone sfeer creëer je met verlichting. De (optionele) verlichtingsbalk kan op diverse plekken gemonteerd worden. Op en top gezelligheid!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen Pergolazonwering

De prijs van uw nieuwe Pergolazonwering is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.