Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Overige producten

Naast kozijnen, deuren en dakkapellen levert Kroon Kozijn Rotterdam een ruim assortiment aan ander producten:

  • Panelen en schroten
  • Kleuren
  • PADK beslag
  • Horren

Panelen en schroten

Met stijlvolle gevelbekleding maakt u uw woning helemaal af. Kroon Rotterdam heeft een ruim assortiment aan gevelpanelen en schroten. De kunststof panelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, met daarnaast de keuze uit verschillende profielen.

Ook de schroten zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor schroten waarbij de houtnerven duidelijk zichtbaar zijn. Houdt u hier niet van, dan kiest u voor een andere houtnerfstructuur. Natuurlijk voldoen bij Kroon Rotterdam alle schroten en panelen uit het assortiment aan hoge veiligheidseisen. Bovendien zijn ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Panelen van Kroon Rotterdam
De gevelbekleding van Kroon Rotterdam is vrijwel overal aan de buitenzijde van de woning toepasbaar en zeer onderhoudsvriendelijk. Kunststof schroten en panelen zijn met verschillende profielen en structuren te verkrijgen en ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Onze gevel- en dakrandsystemen voldoen zowel aan de richtlijnen van het Bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo).
De basis van iedere schroot en elk paneel is gerecycled kunststof. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Deze samenstelling staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals kleurechtheid, zeer geringe uitzetting en ongevoeligheid voor kromtrekking onder invloed van zon, vocht of warmte.
Keralit is rottingsvrij en onderhoudsvrij. De systemen zijn verkrijgbaar in 23 kleuren en in diverse houtstructuren. Het assortiment bestaat verder uit een breed pakket hulpprofielen, eveneens afgewerkt in de diverse kleuren.

Wilt u meer weten over onze gevelbekleding of heeft u nog vragen?  Kom dan naar onze showroom om het met uw eigen ogen te zien en te ervaren.

Kleuren kozijnen

Bij Kroon Rotterdam kunt u kiezen uit een zeer groot kleurenassortiment. Zo kunt u precies de kleur kiezen die goed bij uw huis en smaak past. De Kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht, en ook in vele houtsoortkleuren.

De kozijnen van Kroon Kozijn zijn standaard in de kleuren wit en crème wit. Deze kunnen zonder folie worden aangeboden, maar ook met folie als er een structuurnerf gewenst is. De binnenzijde van de kozijnen is standaard glad crèmewit maar er kan ook worden gekozen voor een kleur, met of zonder structuur.

Op de kozijnen kan een mooi houtnerf motief aangebracht worden dat in de fabriek bij Kroon Kozijn tijdens de extrusie van de kozijnprofielen wordt aangebracht. Deze houtnerf doet het kozijn lijken op hout door de kleine nerfjes en de specifiek ontwikkelde houtkleuren.

In de showroom kunt u meerdere kleuren alvast op de vleugels in de kozijnen zien. Daar heeft de showroom ook meerdere soorten folie in de volledige kleurenwaaier zodat u de nerf ook kunt voelen.

hieronder ziet u een aantal van onze kleuren:

Kroon Kozijn Ventilatiebeslag

Kroon Kozijn introduceert een innovatie op kozijngebied in Nederland: het PADK (Parallelle draaikiep) ventilatiebeslag.

Dit nieuwe ventilatiebeslag is exclusief bij Kroon Rotterdam te verkrijgen en combineert het beste van ventilatie en veiligheid in één beslagtype.

Ervaar deze nieuwe comfortklasse. Tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan bij een gekanteld raam. Op die manier zorgt het intelligente Kroon Kozijn PADK ventilatiebeslag voor optimaal wooncomfort

Het ventilatiebeslag heeft naast de normale draaikiepstanden nog een unieke extra stand, namelijk een 6 mm rondom openstaande functie. Deze functie zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige toe- voer van verse lucht. Tussen het kozijn en de venstervleugel ontstaat een max. 6 mm smalle rondom lopende spleet. Verse lucht kan binnenstromen, slagregen en barre weersomstandigheden blijven veilig buiten.

Veiligheid en comfort, een combinatie die vaak moeilijk te realiseren, maar bij Kroon Rotterdam vanzelfsprekend is!

Voor meer informatie kom dan naar onze showroom om het met uw eigen ogen te zien en te ervaren en laat u adviseren over de mogelijkheden van deze nieuwe uitvinding!

Kroon Rotterdam

Dakkapellen

Dakkapellen zijn echte ruimtewinners. De bergkast op zolder verandert al snel in een gezellige kamer als er een dakkapel wordt geplaatst. En een leuke bijkomstigheid is dat de kosten van het bouwen van een dakkapel aanzienlijk lager zijn dan bijvoorbeeld de kosten die het optrekken van een gevel met zich mee brengt.

Een door Kroon Rotterdam geleverde en geplaatste kunststof dakkapel gaat een leven lang mee, en u hebt er geen omkijken meer naar. Onze dakkapellen zijn zowel in strakke als in traditionele vorm leverbaar, waardoor wij iedere klant van dienst kunnen zijn.

Van advies tot plaatsing: Kroon Rotterdam regelt het. Ook op het gebied van dakkapellen is de expertise van Kroon Rotterdam enorm en u wordt vanaf het advies tot aan het uiteindelijk monteren van de dakkapel bijgestaan door onze ervaren medewerkers. De verbouwing van de dakkapel zal op deze manier geheel vlekkeloos verlopen.

Wilt u meer weten over onze dakkapellen of heeft u nog vragen?  Kom dan naar onze showroom  en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Horren voor kunststof kozijnen

Beter slapen, minder last van muggen!

Vanaf het voorjaar tot laat in de herfst zijn muggen en ander ongedierte actief. Dit betekent jeukende bulten, slecht slapen en veel overlast. De oplossing is simpel, maar zeer doeltreffend: horren, speciaal voor kunststof kozijnen!

U kunt horren voor draaikiepramen aanschaffen. Hiermee krijgt u wel frisse lucht binnen, maar heeft u geen last meer van insecten in uw woonhuis. Voor uw kozijnen worden de horren speciaal op maat gemaakt. Daarnaast worden de horren in dezelfde kleur uitgevoerd als uw kozijnen, zodat ze een mooi geheel vormen met de kleur van uw kozijnen en uw huis!

Plissé-hordeur

Naast draaikiepramen heeft u natuurlijk ook deuren, schuifpuien of tuindeuren waardoor insecten naar binnen kunnen komen. In een warme zomer is het echter wel fijn om de deuren open te doen, of een schuifpui half open te laten staan. Ook hiervoor heeft Kroon Rotterdam een oplossing: speciale deurhorren, deze horren zijn te plaatsen in kunststof deuren, tuindeuren en schuifpuien.

Deze horren kunt u opzij schuiven, net als een schuifpui. Ze worden ook wel plissé-hordeur genoemd. Het horgaas van de hordeur rolt niet op, maar vouwt zich op ingenieuze wijze op. De treklijst klapt daarnaast niet uit zichtzelf terug, maar blijft op de door u gewenste stand staan. Dankzij het stabilisatiekoord blijft het gaas evenredig verdeeld en is ook door kinderen makkelijk bedienbaar. Het horgaas is in zwart uitgevoerd om de kans op “doorlopen” te verkleinen. Zo ziet u altijd dat uw hor dicht is, krijgt u frisse lucht binnen, maar heeft u geen last meer van muggen en ongedierte!

Raamdecoratie kunststof kozijnen

Kroon Rotterdam heeft een uitgebreid ingenieus programma aan raamdecoratie, die speciaal is ontworpen om toe te passen op uw kunststof kozijnen, Kroon Kozijn Optima Forma.

Met de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen verfraait u uw huis en uw energielasten zullen dalen. U kunt daarnaast nu ook uw raamdecoratie precies op maat bij uw kunststof kozijnen krijgen, precies zoals u wenst. Dus niet meer eerst kunststof kozijnen plaatsen en dan voor veel geld op maat uw raamdecoratie kopen. Maar direct samen met uw kunststof kozijnen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Kroon Kozijn raamdecoratie voor kunststof kozijnen is uniek, omdat de raamdecoratie precies past in het stijlvolle frame, en meebeweegt bij het openen en sluiten van uw ramen en deuren. Zo heeft u nooit meer last van onhandige raamdecoratie die uw alleen kunt gebruiken als uw ramen dicht zijn.

Binnen onze collectie kunt u kiezen uit plissés speciaal voor kunststof kozijnen, jaloezieën voor kunststof kozijnen en rolgordijnen voor kunststof kozijnen.

Wilt u meer weten over onze raamdecoratie of heeft u nog vragen?  Kom dan naar onze showroom om het met uw eigen ogen te zien en te ervaren.