Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Ruime collectie

De collectie terrasoverkappingen van Kroon Rotterdam bestaat uit vier unieke typen. De Iseo is eenvoudig en zeer prijsgunstig, de Garda overkapping is uitermate geschikt voor alle uitbreidingsopties, de Riva biedt extra luxe en de Purbeck overkapping heeft een aantrekkelijk Victoriaans design.

Design terrasoverkapping van topkwaliteit. Verschillende uitbreidingsmogelijkheden en voorzien van de CE-markering voor veiligheid.

Eenvoudig basismodel terrasoverkapping van topkwaliteit. Doeltreffend, prijsgunstig en voorzien van de CE-markering voor veiligheid.

Een landelijk model terrasoverkapping van topkwaliteit. Victoriaans en voorzien van de CE-markering voor veiligheid.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Verrassende voordelen

Met een veranda haalt u het comfort van binnen naar buiten! Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. Met een overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar.

Maatwerk

Met een overkapping van Kroon Rotterdam zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, de showroom kan u hierover adviseren. De terrasoverkappingen van Kroon Rotterdam worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw terrasoverkapping precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Kroon Rotterdam terrasoverkapping!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Luxe uitbreidingsopties

Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met luxe opties:

  • sfeervolle verlichting;
  • extra zonwering;
  • glaswanden waardoor een serre wordt gecreëerd;
  • Ritzscreen voor een extra winddichte oplossing.

De Kroon Rotterdam showroom kan u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw terrasoverkapping.

Veiligheid voorop

De terrasoverkappingen van Kroon Rotterdam zijn allemaal voorzien van CE-markering. Met de CE-markering tonen wij aan dat de terrasoverkappingen voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Een terrasoverkapping zonder CE-markering brengt veiligheidsrisico’s met zich mee, het is belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt wanneer u een terrasoverkapping aan wilt schaffen. Profiteer van de CE-markering en geniet van uw overkapping met een veilig gevoel!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen terrasoverkappingen

De prijs van uw nieuwe terrasoverkapping is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.