Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Unieke collectie

De windschermen van Kroon Rotterdam zorgen voor een zonnetje en houden de wind tegen. Zo kunt u het gehele jaar door optimaal genieten van uw terras of balkon.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Verrassende voordelen

De windschermen uit de Kroon Rotterdam collectie zijn ontwikkeld om het buitenleven aangenamer te maken en worden speciaal voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. De Biarritz is tevens beschikbaar in gunstig geprijsde standaardmaten. Een windscherm laat u het hele jaar genieten van aangename temperaturen!

Maatwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, de Kroon Rotterdam showroom kan u hierover adviseren. De windschermen van Kroon Rotterdam worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw windscherm precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Kroon Rotterdam windscherm!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Kleuren

Het windscherm kunt u helemaal zelf samenstellen: de framekleuren, de glassoorten en de montagemogelijkheden. Kroon Rotterdam biedt een collectie van 99 volkern kleuren welke het mogelijk maken uw windscherm helemaal af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Vraag de Kroon Rotterdam showroom naar alle mogelijkheden!

Prijzen

De prijs van uw nieuwe Verano product is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam