Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Unieke collectie

Kom, zie en bestel één van  de unieke terrasschermen in de showroom van Kroon Rotterdam. Een terrasscherm is een ware aanvulling voor uw tuin en terras.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Zonnige voordelen

De terrasschermen hoeven niet aan de gevel gemonteerd te worden, daarom bieden terrasschermen beschutting en schaduw op iedere gewenste plek in uw tuin. U heeft alle vrijheid om uw terrasscherm te verplaatsen. In veel gevallen kunt u uw terrasscherm handmatig of elektrisch openen en sluiten, zo geniet u van alle comfort!

Doekkleuren

De speciale doeken de beschutting die u zoekt. Naast de bescherming is ook de kleur van uw doek van essentieel belang. Kroon Rotterdam biedt de keuze uit een eigentijdse en frisse kleurencollectie. Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, de Kroon Rotterdam showroom kan u adviseren. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw terrasscherm!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen terrasoverkappingen

De prijs van uw nieuwe terrasoverkapping is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.