Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Onze collectie

De robuuste collectie rolpoorten van Kroon Rotterdam combineert een veilig gevoel met duurzaamheid en een strakke vormgeving. Kom naar onze showroom en vraag naar alle mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Praktische eigenschappen

Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grote oppervlakken af te sluiten. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk: bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen. Een rolpoort zorgt voor zonwering, extra isolatie en energiebesparing. Rolpoorten worden elektrisch bediend en gaan jarenlang storingsvrij mee!

Rolpoort RV 55

De stevige lamellen van de RV 55 hebben een zonwerende, isolerende en geluidswerende werking. De RV 55 is standaard voorzien van elektrische bediening en beschikbaar in verschillende lamel- en kastkleuren.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Rolpoort RV 77

Rolpoort RV 77 heeft hogere en dikkere lamellen en is daardoor geschikt voor grotere oppervlakken. De RV 77 is zonwerend, isolerend en geluidswerend. De RV 77 rolpoort is standaard voorzien van elektrische bediening en beschikbaar in verschillende lamel- en kastkleuren.

Prijzen terrasoverkappingen

De prijs van uw nieuwe terrasoverkapping is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam