Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Ruime collectie

Kroon Rotterdam heeft een uitgebreid voordeuren programma. Vele honderden voordeuren met vele glassoorten, in alle stijlen en met vele opties staan tot uw beschikking. Praktisch het gehele voordeuren programma is zowel in kunststof als in aluminium verkrijgbaar. Ook in tuin- en achterdeuren heeft Kroon Rotterdam een zeer uitgebreid assortiment. Naast deze buitendeuren, biedt Kroon Rotterdam ook een ruime collectie van binnendeuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het aanbrengen van schuifdeuren.

Bij Kroon Rotterdam is het mogelijk om uw deur tot in het kleinste detail aan te passen aan uw wensen. U kunt dus zelf de kleuren van uw deur bepalen, maar ook de deurklink is af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Kenmerken OBUK voordeurpaneel:

 • Totale opbouw circa 24 mm
 • Versterkt met epoxy hars
 • UV bestendig
 • Bestand tegen chemicalien
 • Bestand tegen alle weersinvloeden
 • Perfecte afwerking
 • Geen binnenschroef zichtbaar.

Voor elke woning, een andere stijl.

De entree zegt iets over uw persoonlijke smaak. Daarnaast is het belangrijk de volgende zaken in ogenschouw te nemen voor de keuze van uw luxe voordeur:

 • volg de belijningen van uw woning;
 • vormgeving van uw woning is een aanknopingspunt;
 • houd rekening met de maten en indelingen van uw voordeur;
 • houd rekening met de kleuren op gevels, ramen en/of luiken;
 • houd rekening met de lichtinval in uw hal;
 • houd rekening met de brievenbus.

Naast de voordeur zelf heeft Kroon Rotterdam ook een prachtige collectie sierbeslag voor u samengesteld. Deze collectie bestaat uit diverse materialen, waaronder RVS, die passen bij het door u gekozen ontwerp voordeur. Exclusief en persoonlijk! Of het nu gaat om een klassieke, een traditionele of moderne vorm met of zonder roestvrij staal (RVS), bij Kroon Rotterdam bent u aan het goede adres. Uiteraard geven wij graag deskundig advies betreffende de mogelijkheden van uw deurvulling voor de voor- en/of achterdeur.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Kunststof voordeuren

Kroon Rotterdam heeft een uitgebreid kunststof voordeuren programma. Vele honderden voordeuren met vele glassoorten, in alle stijlen en met vele opties staan tot uw beschikking.

Het uitgangspunt voor het deurenprogramma van Kroon Rotterdam is: uitnodigend, sympathiek, passend bij verschillende woonstijlen en eigentijds zonder toe te geven aan snel vergankelijke modetrends. De entree van uw woning is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning.

Elke deur is uitgebreid getest op inbraakwerendheid en isolatiewaardes. Hiervoor is Kroon Rotterdam samen met Kroon Kozijn een samenwerking aangegaan met de exclusieve voordeurpanelen fabrikant OBUK uit Duitsland. Deze hechte samenwerking heeft geleid tot een prachtige en kwalitatief hoogwaardige collectie deuren.

Naast een paneelvoordeur kunt u ook kiezen voor een eigen voordeur ontwerp, dat in de Kroon Kozijn fabriek wordt geproduceerd. Ook dit eigen voordeurontwerp is erg populair !

Aluminium voordeuren

Kroon Rotterdam aluminium deuren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De aluminium deuren hebben vele mogelijkheden wat betreft uitvoering en ontwerp.

Het basismateriaal voor deze kozijnen is aluminium. Dit is een grondstof die in de bouw steeds meer toepassingen vindt. Het is duurzaam, licht en sterk. Hierdoor ontstaan inbraakwerende deuren van een uitstekende kwaliteit. Bij de montage van bijvoorbeeld de achterdeur wordt met behulp van verschillende elementen, zoals de meervoudige hoekverbindingen en de inbraakwerende sluitnokken dit gevoel van veiligheid nog eens versterkt. Door het aanbrengen van een poedercoating wordt de levensduur van het aluminium extra verlengd en kan een aluminium deur iedere gewenste kleur krijgen. Ook is er de keuze uit diverse profielen, waardoor een persoonlijke product ontstaat.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Achterdeuren

Ook voor uw achterdeur is het van groot belang dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. En ook voor de achterdeur geldt natuurlijk dat hij moet passen bij de uitstraling van uw woning. Ook hier zijn daarom ook weer vele opties mogelijk.

 

Opties voor achterdeuren
Er kan gekozen worden voor een kunststof achterdeur die uit één of meerdere delen bestaat, met naar binnen of naar buiten slaande deuren. Ook is er keuze tussen verschillende profielen. Met behulp van onze adviseurs wordt gekeken wat de juiste deur voor u is. 

Daarnaast zijn ook al onze achterdeuren voorzien van het 
politiekeurmerk en zijn het dus inbraakwerenden deuren.

Tuindeuren of stolpdeuren

Met openslaande tuindeuren (ook wel stolpdeuren genoemd) creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Bij kunststof en aluminium tuindeuren is het mogelijk om de twee deuren tegelijk te openen, maar ook om één deur dicht te laten. Deze volgdeur kan met een hendel geopend worden. Kunststof en aluminium tuindeuren zijn bij uitstek geschikt voor klassieke woningen.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen deuren

Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.