Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Uitgebreide collectie

De collectie jaloezieën, in de volksmond ‘Luxaflex’ genoemd, bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieën sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Fijne voordelen

Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing. Jaloezieën bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Industrieel, landelijk of modern: er is altijd een jaloezie passend bij uw woonstijl!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur.  De jaloezieën van Kroon Rotterdam worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Kroon Rotterdam raamdecoratie!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Kindveilige producten

Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Smartfit jaloezieën

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor Kroon Rotterdam raamdecoratie producten. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw jaloezieën krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is tevens een zeer kindveilige oplossing!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen jaloezieën

De prijs van uw nieuwe jaloezieën is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.