Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Ruime collectie

De collectie rolgordijnen bestaat uit drie verschillende typen: standaard- en elektrische rolgordijnen en de Linee Shade.  Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere situatie. Een rolgordijn zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen een laaghangende zon.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. De Kroon Rotterdam showroom kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De rolgordijnen van Kroon Rotterdam worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Kroon Rotterdam raamdecoratie!

Stofkleuren

Rolgordijnen stralen rust uit door de eenvoudige vormgeving. De eigen collectie uni-kleuren van Kroon Rotterdam zijn van de beste kwaliteit. Kies een lichtdoorlatende of verduisterende stof en een van de vele kleuren!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Veiligheid voor alles

Kindveiligheid is topprioriteit voor Kroon Rotterdam. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Prijzen rolgordijnen

De prijs van uw nieuwe rolgordijnen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam