Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vergelijkbaar met gordijnen: net zo praktisch maar met een meer moderne uitstraling. Gek op klassieke gordijnen maar toch iets nieuws proberen? Vouwgordijnen zijn dé oplossing!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Stofkleuren

De keuze van de stof bepaalt de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Kroon Rotterdam biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig wit of vurig rood. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal van de raamdecoratie is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden.

Extra mogelijkheden

Er zijn meerdere uitbreidingsopties voor de vouwgordijnen, zoals een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Raamdecoratie met baleinen oogt strakker en moderner. Vraag de Kroon Rotterdam showroom naar alle mogelijkheden!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Veiligheid voorop

Kindveiligheid is topprioriteit voor Kroon Rotterdam. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Prijzen vouwgordijnen

De prijs van uw nieuwe vouwgordijnen is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

Kroon Rotterdam