Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Uitgebreide collectie

De collectie markiezen van Kroon Rotterdam bestaat uit markiezen met een frame van aluminium, vurenhout of grenenhout. De boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren in aluminium of Red Cedar-hout. Een markies is authentieke, sfeervol  en past perfect in een klassieke woonstijl.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Verrassende voordelen

In de keuze voor een markies zijn de materialen voor het frame bepalend: aluminium, vurenhout of grenenhout. De boven- en zijplanken van de markies zijn gelijkwaardig uit te voeren in aluminium of Red Cedar-hout. De markies is volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur met een unieke kleur voor de biesband en het zonwerende doek.

Verschillende modellen

Er zijn drie modellen grenenhout markiezen: een standaard model, een petmodel en een klapmodel. Het standaard model is in alle situaties toe te passen. Wanneer u vrij uitzicht of een gemakkelijke doorloop wenst is een petmodel de ideale oplossing voor u. Wenst u een extra lange uitval? Kies dan voor het klapmodel. De markiezen met een aluminium of vurenhouten frame zijn alleen uitvoerbaar in het standaard model.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Doekkleuren

De collectie zonwerende doeken bestaat uit 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen. De stoffen zijn van excellente kwaliteit en houdt warmte en licht uitermate goed tegen. De mooie kleuren en dessins zorgen ervoor dat u uw markies een persoonlijke uitstraling kunt geven, passend bij uw huis!

Optimale bediening

Een markies is zowel elektrisch als handmatig te bedienen met een bedieningskoord of een elektrische motor. Elektrische bediening biedt extra veel comfort en bedieningsgemak!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen markiezen

De prijs van uw nieuwe markiezen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.