Bezoek onze showroom! 010 2345 103 Giessenweg 67, 3044 AK Rotterdam info@kroonrotterdam.nl

Uitgebreide collectie

De collectie zonneschermen van Kroon Rotterdam is uitgebreid: maar liefst tien unieke zonneschermen in drie verschillende typen.  Een standaard zonnescherm is een eenvoudig zonnescherm, de stof is in opgerolde toestand aan de boven- en onderzijde zichtbaar. Een semi-cassette zonnescherm is uitgebreider, de stof is in opgerolde toestand alleen aan de onderzijde van het zonnescherm zichtbaar. Het cassette zonnescherm is het meest uitgebreide zonnescherm, de stof is volledig beschermd in de cassette.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Verrassende voordelen

Een zonnescherm zorgt voor schaduw in uw tuin en op uw terras en biedt optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Een zonnescherm zorgt naast schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in uw woning, in de zomer blijft het heerlijk koel en bespaart u energie! Kortom: een zonnescherm is een aanwinst voor zowel uw huis als uw tuin!

Speciaal op maat

Er zijn veel mogelijkheden in breedte en uitval, wij adviseren u hier graag meer over in onze showroom. De zonneschermen van Kroon Rotterdam worden speciaal op maat gemaakt. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw zonnescherm!

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Extra mogelijkheden

De bediening van uw zonnescherm kunt u in veel gevallen zelf bepalen: handbediend of elektrisch. Een aantal zonneschermen zijn zelfs standaard voorzien van elektrische bediening. Naast de bediening kunt u kiezen voor luxe uitbreidingsopties zoals verlichting in de knikarmen van uw zonnescherm. De Kroon Rotterdam showroom kan u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.

Doekstalen bestellen

De kleur van uw zonwerende doek is net als de praktische eigenschappen van uw zonnescherm belangrijk. Een donkere kleur laat minder licht en stralen door en biedt daarom een betere bescherming tegen UV-straling dan een lichte kleur. Om te bepalen welke kleur het meest geschikt is voor uw zonnescherm kunt u gratis doekstalen bestellen. De doekcollecties Urban Colors en Trend Colors voor zonneschermen zijn ook online te bekijken via Urban Colors en Trend Colors.

Kroon Rotterdam
Kroon Rotterdam

Prijzen zonneschermen

De prijs van uw nieuwe zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek de showroom van Kroon Rotterdam en laat uw persoonlijke prijs berekenen.